Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Szolnokon

5 jún

A Logosz cégcsoport munkájával már hosszú évek óta elégedettek az ügyfeleink, így a fővároson túlnőve megcéloztuk a vidéki nagyobb városok cégalapításon gondolkodó lakosságát. A Szolnok egyik központi utcájában létesített irodánkban várjuk azokat a vállalkozni vágyókat, akik bár rendelkeznek egy kiváló ötlettel, de nincs rálátásuk azokra a gazdasági-, jogi területekre, melyeknek ismerete elengedhetetlen lenne a cégalapítás kivitelezéséhez.
A cégalapítás elsőre vagy túl könnyűnek, vagy épp túl rémisztőnek tűnik fel az ember szemei előtt. Érdemes szakértők segítségét kérni ilyen helyzetekben, hiszen számos kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha nem fejjel megyünk a falnak, hanem megfontoltan, és céltudatosan ugorjuk át az akadályokat. A Logosznál olyan ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozunk együtt, akik hosszú évek során komoly gazdasági tapasztalatra tettek szert. Ellenben azokkal a könyvelőkkel és ügyvédekkel, akiktől óva intik a vállalkozókat, a mi munkatársaink teljes felelősséget vállalnak a munkájukért, az Önnel/Önökkel való együttműködés során valóban arra helyezik a hangsúlyt, hogy a létrehozandó cég valóban megvalósítsa az Ön/Önök által megálmodott terveket.
Amennyiben elégedettek a munkánkkal, és a tőlünk kapott tanácsokkal, nem engedjük el a kezüket abban a pillanatban, ahogy kisétálnak az irodánkból a cégbejelentést követően. Segítünk a cégigazgatás során azáltal is, hogy biztosítjuk az Önök számára a székhelyszolgáltatás lehetőségét, könyvelőink a későbbiekben is intézik a könyvelésüket, és ezáltal képviselni tudjuk ügyeiket a NAV előtt.
A Logosz célja, hogy levegye az Ön/Önök válláról a terheket, a szolgáltatásaink mindegyikével pénzt és időt takarítunk meg az ügyfeleinknek.Hasonló tartalmak az oldalon:

  • 2016-04-25 Költözés nagy távolságra profik segítségével Költözés előtt áll, és fontosnak tartja, hogy gyakorlott, tapasztalattal rendelkező profik segítsék munkáját a nagy napon? A helyzet különös szakértelmet igényel akkor, ha nemzetközi költöztetés vált szükségessé, hiszen ilyenkor nagy távolságot kell áthidalni, és nem célszerű a többszöri fuvar sem a költséghatékonyság szempontjából. De mégis hogyan valósítható meg az egész élettér egyetlen fuvarral történő átszállítása az új otthonba? Minimális távolság, a környező, határ mentén […]
  • 2015-12-16 Tűzálló széf online vásárlás Tűzálló széf online vásárlás által is beszerezhető, hiszen a banktechsafe cég már régóta rendelkezik weboldallal is! Regisztráljon honlapunkon, ezzel is megkönnyítve a nálunk való vásárlást! Óriási árukínálatunknak hála kétségtelenül mindenki megtalálja azt a típust, amelyik a legjobban megfelel számára! Sohasem tudjuk előre kiszámítani, hogy milyen baleset következhet be. Banktechsafe.hu – mi segítünk vigyázni mindenre, ami fontos!
  • 2018-02-26 Az első igazán sikeres kínai telefon? A Huawei gyors növekedésének következtében Kína egyre büszkébb, és már kilátásba is helyezték, hogy 2021-re szeretnék megcélozni az első helyet a világ legnagyobb okostelefon gyártó cégei közt (most a harmadikak). Olvashattuk több helyen, hogy a Huawei Kína első olyan telefongyártója cége, mely igazán sikeres lett… de mi történt a Xiaomi-val? A huawei szó egyébként „ragyogó teljesítményt” jelent, úgy tűnik, hogy a név sikert hozott a vállalkozásnak, ellenben a Xiaomi „rókafarkú […]
  • 2015-12-19 Villámgyors joomla weblap készítés, weboldal készítés A Horizon Webstúdió immáron kilenc éve látja el ügyfeleit prémium minőségű tartalom kezelővel, amire ráadásul egy profi sablont is teszünk. A villámgyors joomla weblap készítés, weboldal készítés a mi igazi erősségünk, évek óta csináljuk és persze imádjuk csinálni! A munkafolyamat során az ügyfél igányeit saját ötletekkel, tapasztalatokkal egészítjük ki, így a weblap készítés, webáruház készítés során mindenre tekintettel tudunk lenni!