Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Szolnokon

5 jún
A Logosz cégcsoport munkájával már hosszú évek óta elégedettek az ügyfeleink, így a fővároson túlnőve megcéloztuk a vidéki nagyobb városok cégalapításon gondolkodó lakosságát. A Szolnok egyik központi utcájában létesített irodánkban várjuk azokat a vállalkozni vágyókat, akik bár rendelkeznek egy kiváló ötlettel, de nincs rálátásuk azokra a gazdasági-, jogi területekre, melyeknek ismerete elengedhetetlen lenne a cégalapítás kivitelezéséhez. A cégalapítás elsőre vagy túl könnyűnek, vagy épp túl rémisztőnek tűnik fel az ember szemei előtt. Érdemes szakértők segítségét kérni ilyen helyzetekben, hiszen számos kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha nem fejjel megyünk a falnak, hanem megfontoltan, és céltudatosan ugorjuk át az akadályokat. A Logosznál olyan ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozunk együtt, akik hosszú évek során komoly gazdasági tapasztalatra tettek szert. Ellenben azokkal a könyvelőkkel és ügyvédekkel, akiktől óva intik a vállalkozókat, a mi munkatársaink teljes felelősséget vállalnak a munkájukért, az Önnel/Önökkel való együttműködés során valóban arra helyezik a hangsúlyt, hogy a létrehozandó cég valóban megvalósítsa az Ön/Önök által megálmodott terveket. Amennyiben elégedettek a munkánkkal, és a tőlünk kapott tanácsokkal, nem engedjük el a kezüket abban a pillanatban, ahogy kisétálnak az irodánkból a cégbejelentést követően. Segítünk a cégigazgatás során azáltal is, hogy biztosítjuk az Önök számára a székhelyszolgáltatás lehetőségét, könyvelőink a későbbiekben is intézik a könyvelésüket, és ezáltal képviselni tudjuk ügyeiket a NAV előtt. A Logosz célja, hogy levegye az Ön/Önök válláról a terheket, a szolgáltatásaink mindegyikével pénzt és időt takarítunk meg az ügyfeleinknek.

Szabadtéri munka Szegeden

1 jún
Szeged egy gyönyörű egyetemi város, itt nőttem fel, és itt is folytattam a tanulmányaimat, jelenleg is itt tanulok a Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi karán. Mivel mindig is érdekelt a kultúra – ezen belül a színház is -, örültem, hogy a vizsgaidőszakot követően ilyen területen vállalhattam munkát. A diákmunka Szeged legnagyobb szabadtéri rendezvényének szervezésével kapcsolatos: a Szegedi Szabadtéri Játékokon segítek be, május 28 hétfőjétől. A feladatok főleg fizikai jellegűek, a színpad a Dóm téren épül, és tulajdonképpen a nézőtér kialakításában kell segíteni. Aki volt már a Szegedi Szabadtérin, az tudja, hogy egy sík térről van szó, a színpad előtt viszont egy lépcsőzetes nézőtér épül fel itt minden nyáron. A rendezvény számos munkalehetőséget, diákmunka lehetőséget tesz lehetővé / igényel, hiszen pultokat, bódékat is felállítunk, ahol különféle büfés munkákra is keresnek nyári munkára jelentkező diákokat. Ez a munka számomra azért is különleges, mert érdeklődésemből adódóan felejthetetlen élmény számomra ez a rendezvény, így örülök, hogy a részese lehetek ennek az élménynek még akkor is, ha nem bölcsész képzettségemet, hanem fizikai erőmet kell kamatoztatnom a rendezvény sikere érdekében.

Számos lehetőség székhelyszolgáltatással együtt

15 Már
Kezdők számára nehézségekkel járhat a cégalapítás, azonban ma már az sem jelent akadályt, ha valóban sürgős a cégalapítás, ugyanis számos olyan vállalkozás és szolgáltatás létezik, melyek külön azon célból jöttek létre, hogy segítsenek beindítani a cégedet és minden terhet levegyenek a válladról, a székhelyszolgáltatás (pl. Logosz) nehézségeitől elkezdve a tárgyalóbérlésig. Kezdésként gazdasági- és jogi szakemberek segítségét ajánlja fel a szolgáltatás, akik segítik a vállalkozókat a gyors cégalapításban. Külön csoport foglalkozik az új cégek bejegyzésének lebonyolításával, mely végbe is megy a szükséges iratok beküldésétől számított három munkanapon belül. Ezt követően a fiatal cég meg is kezdheti működését. A vállalkozás leveszi a válláról a székhelyszolgáltatás kötelezettségét, ugyanis több központi irodával, székhelyszolgáltatóval rendelkeznek. Az irodák a cég személyi titkárnőjeként működnek, intézik a hivatalos leveleinek átvételét, továbbítását, tárolását és a bemutatásukat a NAV-nak. Természetesen az iratok érkezéről értesítik az ügyfelet is. A legtöbb székhelyszolgáltatás tárgyaló bérlést is biztosít az ügyfél számára, ami azért előnyös, mert főleg olyan kisebb cégek választják ezt a szolgáltatást, akik nem rendelkeznek saját irodával, így nincs állandó helyük a tárgyalások lebonyolítására sem.

Környezetbarát és gyors

16 feb
Az ökológiai lábnyomunk körülbelül egy mamutéval vetekszik, és ez átlagosnak számít sajnos. Az emberek többsége rendkívül pazarló, környezetszennyező és destruktív módon éli életét, ahelyett, hogy apró változtatások árán kissé környezetbarátabbá tegye a környezetét. A számlázó programok például egy lehetőséget nyújtanak a cégek számára, hogy egy fokkal környezettudatosabban életre váltsanak, eldönthetik, hogy maradnak –e a papíralapú számlázás mellett (ami egyébként idő- és pénzfaló módszer, ráadásul egy kisebb hibáért nagyobb bírságokat róhatnak ki a cégre), vagy váltanak egy modernebb, elektronikus számlákat kiállító gyorsabb és megbízhatóbb módszerre. A számlázó programok egy a sok alternatíva közül, mely segítségével kisebbé tehetjük az „erdő lábnyomunkat”, kihagyva a fakitermeléssel járó papírkitermelést, mely egy cég esetében valljuk be elég jelentős. Tulajdonképpen bármilyen szempontból vizsgáljuk, a két módszert, arra jövünk rá, hogy a modern megoldás jobbnak bizonyul, mind az idő, mind a pénz szempontjából.

Fusion 360 CAM program magyar nyelven?

30 jan
A CAD/CAM rendszerek térhódítása egyre nagyobb az iparban és egyre jobban tör be a ksiparosok, az otthoni hobby CNC-sek világába is. Bár az ilyen tervező-rendszerek ára még mindig igen magas, de szerencsére van néhány vállalat, akik kínálnak megoldásokat a kisvállalkozásoknak is! Ilyen rendszer az Autodesk Fusion360 ! Ez a könnyen tanulható tervezőrendszer nem csak CAD funkcókat tartalmaz, de CAM programok készítését is lehetővé teszi. A Fusion 360 magyar nyelven ugyen nem elérhető, de a könnyű kezelhetőség miatt azok is könnyen el tudják sajátítani a használatát, akik nem rendelkeznek professzionális nyelvtudással. A Fusion 360 teljesen ingyenesen használható a kisvállalkozásoknak.