Cégalapítás és székhelyszolgáltatás Szolnokon

5 jún

A Logosz cégcsoport munkájával már hosszú évek óta elégedettek az ügyfeleink, így a fővároson túlnőve megcéloztuk a vidéki nagyobb városok cégalapításon gondolkodó lakosságát. A Szolnok egyik központi utcájában létesített irodánkban várjuk azokat a vállalkozni vágyókat, akik bár rendelkeznek egy kiváló ötlettel, de nincs rálátásuk azokra a gazdasági-, jogi területekre, melyeknek ismerete elengedhetetlen lenne a cégalapítás kivitelezéséhez.
A cégalapítás elsőre vagy túl könnyűnek, vagy épp túl rémisztőnek tűnik fel az ember szemei előtt. Érdemes szakértők segítségét kérni ilyen helyzetekben, hiszen számos kellemetlenségtől megkímélhetjük magunkat, ha nem fejjel megyünk a falnak, hanem megfontoltan, és céltudatosan ugorjuk át az akadályokat. A Logosznál olyan ügyvédekkel és könyvelőkkel dolgozunk együtt, akik hosszú évek során komoly gazdasági tapasztalatra tettek szert. Ellenben azokkal a könyvelőkkel és ügyvédekkel, akiktől óva intik a vállalkozókat, a mi munkatársaink teljes felelősséget vállalnak a munkájukért, az Önnel/Önökkel való együttműködés során valóban arra helyezik a hangsúlyt, hogy a létrehozandó cég valóban megvalósítsa az Ön/Önök által megálmodott terveket.
Amennyiben elégedettek a munkánkkal, és a tőlünk kapott tanácsokkal, nem engedjük el a kezüket abban a pillanatban, ahogy kisétálnak az irodánkból a cégbejelentést követően. Segítünk a cégigazgatás során azáltal is, hogy biztosítjuk az Önök számára a székhelyszolgáltatás lehetőségét, könyvelőink a későbbiekben is intézik a könyvelésüket, és ezáltal képviselni tudjuk ügyeiket a NAV előtt.
A Logosz célja, hogy levegye az Ön/Önök válláról a terheket, a szolgáltatásaink mindegyikével pénzt és időt takarítunk meg az ügyfeleinknek.

Vélemény, hozzászólás?