Reptéri parkolás egyszerűen

14 máj
Sokan azt hiszik, hogy a reptéri parkolás drága, holott ha belegondolunk, milyen kár érheti otthonhagyott autónkat az idő alatt, amíg üzleti úton vagyunk, akkor a napi parkolási díj jócskán jobb. Ha repülővel készülsz üzleti útra, és nincs kire bízd kocsidat, akkor válaszd a mi parkolónkat. Rendszeresen felügyeljük a parkolót éjjel-nappal, és a kocsi leadása és átvétele is komoly feltételek mellett zajlik. Erről még több infó oldalunkon található. A ferihegy parkoló a legjobb szolgáltatásokkal és parkolási díjjal várja a repülővel utazó személyeket. Szeretné, hogy biztonságban tudhassa személygépkocsiját arra az időre, amíg külföldre repül? Akkor most látogassa meg oldalunkat és foglaljon le online vagy telefonon keresztül parkolóhelyet minálunk. Garantáltan elégedett és nyugodt lesz, hiszen mikor visszatér, könnyedén kiválthatja autóját és hazaautózhat vele.

Vendégház Balatonmáriafürdő üdülő övezetében

16 Már
A Balaton hossza úgy hetvenhét kilométer, szélessége 1,3 km és tizennégy km között lehet. A Balaton parthossza 195 kilométer, s el lehet róla mondani, hogy már a rómaiak is szabályozták a vizét. A Balaton mai formáját a tizenkilencedik században nyerte el a tó partján futó vasúti töltések kialakítása alatt. A szállás Balaton vidékén lehet olcsó, mi ezt bebizonyítjuk neked, remek körülmények. A Nádas ikerházunk két szinten várja a pihenni és feltöltődni vágyókat. Klikk ide! Ha balatoni szállást keresel az Anna-bál idejére, klikk ide! Az első füredi Anna-bált 1825. július 26-án valósították meg saját házában Szentgyörgyi Horváth Fülöp János leánya, Anna, Krisztina tiszteletére. Majd kivétel nélkül minden évben, az Anna-naphoz legközelebbi szombaton megtartott Anna-bál az ország legelőkelőbb társasági eseményei közt volt számon tartva. A világháborúk miatt kimaradt néhány év viszont 1954-től újból megrendezik az Anna-bálokat.

A nyaralás akár olcsóra is kijöhet

29 dec
Az Utazz fillérekért weblap arra szakosodott, hogy összeszedje a nyaralni vágyók részére a legkecsegtetőbb utazási ajánlatokat. Ezt azt jelenti, hogy az oldalon található akciós nyaralások a legjobb utazási irodák portáljairól lettek kiválasztva. Szóval ajánlott lehet nyaralás előtt egy látogatást tenni rájuk. Az pedig főképp pazar, hogy mindössze pár egér mozdulattal már le is foglalható a leginkább tetsző last minute szállás, utazás. Ez lehet horvátországi vagy más. Napjainkban ez már alap, hogy a nyaralás intézése ilyen gyorsan történik! A kinézett wellness szállás képére kattintva átnézheted annak részleteit. Tervezd meg nyaralásod és utazz Te is fillérekért!

Neked is a legjobb étterem jár!

23 dec
Weboldalunkon sok száz kiváló étterem várja, hogy felfedezd őket! Budapest legjobb éttermei összegyűjtve várnak rád! Kiadó étterem Budapest? Nálunk rengeteg kiadó étterem és eladó étterem vár rád! Meg persze gasztro magazin étterem ajánló és sok minden más! Gyere és nézd meg a legjobb étterem választékot! Találd meg a legjobb étterem, söröző, kávézó vagy pizzéria helyeket lakóhelyeden!

Gyermek- és bababarát hotelek

18 dec
Gyermek- és bababarát hotelek előnye a családi üdülések zavartalan nyugalmának biztosítása. A noszvaji Oxigén Hotelben igazi kastélyban élvezhetik a legkisebbek a felhőtlen szórakozást, királyi bánásmód jár minden vendégnek. A babagondozás magas színvonalú, a csecsemők kényelmes és biztonságos pihenéséről a felkészült szakemberek gondoskodnak. Képzett animátoroktól tanulhatók jóga- és tornagyakorlatok.