A Workania összegyűjtötte a debreceni állásokat

13 dec
Amennyiben épp Debrecenben szeretne állást találni magának, a Workania segítségére számíthat! Naponta frissülő debreceni álláshirdetéseket és munkakereséssel kapcsolatos hasznosságokat talál a honlapon, amik sokban segítik az elhelyezkedést. A debreceni állások neveire kattintva minden fontos információt megtudhat az adott munkáról. Ha még nincs teljes önéletrajza, az sem probléma! A siteon megtalálható önéletrajz minta segít az elkészítésében. Az ideális debreceni állás elnyeréséhez kelleni fog egy. Ami továbbá még jó, hogy a Debrecenben meghirdetett állásajánlatokon kívül néhány klikkeléssel akár más települések ajánlatait is átnézheti. A jelenlegi debreceni állásokért kukkantson fel a Workaniához.

Egy \’másik\’ tőzsde

13 dec
Lehet, hogy még nem hallottál arról, hogy a tőzsdén az iránykereskedésen kívül is van élet. Sőt nem kell tőzsdei árukat vagy részvényeket venned. Az iránykereskedés helyett kereskedhetsz iránymentesen, az áruk, részvények vásárlása helyett vehetsz - vagy akár el is adhatsz - opciókat. És ahol ez a két dolog találkozik úgy hívják, hogy iránymentes opciós kereskedés. Tanuld meg ennek az elméletét, majd gyakorolj és a profit nem marad el.

A netnográfia haszna cégek számára

1 dec
Ha fontos az Ön szempontjából a visszajelzésekre való azonnali reakció, akkor igényeljen közösségi médiakutatást! A netnográfia alkalmazásával Ön mindig aktuális lehet azzal kapcsolatban, hogy mit mondanak Önről a vásárlói. A közösségi médiakutatás létrehozása a közösségi hálók népszerűségének köszönhető. Tegyen Ön is egy próbát a netnográfiát! Márkamenedzsereknek tökéletes választás. Minden egyéb fontos információt a netnográfiáról elolvashat az NRC oldalán.