Mentőládák munkahelyre

26 feb

A munkahelyek számára is törvényileg kötelező a szabályszerűen felszerelt elsősegély doboz biztosítása. Ez többnyire egy szabványnak megfelelő doboz, melyet az esetek többségében falra lehet szerelni egy kerettel, melyből a doboz maga ki- be tehető.
Munkahelyi előírás miatt kötelező minden intézmény/cég számára elsősegély dobozt tartani. Tartalmaz gyorskötöző pólyát, mull-lapot, kéztisztító lapot, kendőt, fóliakesztyűt, ragtapaszt, biztosítótűt, ollót, sebfertőtlenítő oldatot, valamint kiegészítő nyomtatványokat.
Kötelező az elsősegély láda tartalmát meghatározott időn belül frissíteni, pótolni, erre rendelkezésre állnak külön utántöltő csomagok. A kötszerek szavatossága gyártástól számítva 5 év, a sebfertőtlenítő oldatoké pedig 3 év, ezeket a munkáltatóknak kötelessége cserélni illetve utánpótolni.
A munkahelyi elsősegély doboz négy méretben kapható, az „I” jelzésű 1-30 fő számára, a „II” jelzésű pedig 31-50 fő számára elegendő, míg a „III”-as 51-100 a IV-es jelzésű pedig 101-400 elsősegélynyújtásra alkalmas terméket tartalmaz.Hasonló tartalmak az oldalon:

  • 2018-06-01 Szabadtéri munka Szegeden Szeged egy gyönyörű egyetemi város, itt nőttem fel, és itt is folytattam a tanulmányaimat, jelenleg is itt tanulok a Szegedi Tudományegyetem Bölcsésztudományi karán. Mivel mindig is érdekelt a kultúra – ezen belül a színház is -, örültem, hogy a vizsgaidőszakot követően ilyen területen vállalhattam munkát. A diákmunka Szeged legnagyobb szabadtéri rendezvényének szervezésével kapcsolatos: a Szegedi Szabadtéri Játékokon segítek be, május 28 hétfőjétől. A feladatok főleg fizikai […]
  • 2015-12-18 Új suprakandalló remek áron Hogy miért is válaszd a suprakandallót? Azért mert elérhető áru, de azért is megéri emellett döntened, mert magas minőséget képvisel. Online áruházunkban gazdag kínálatot találsz ezekből mindössze néhány klikkelés és máris leadtad a rendelésed. Már egyre többen váltanak és térnek át a fatüzeléses megoldásra és ezen belül is a kandalló használatára. A jó kandalló legalább hetven százalékos hatásfokú, sok öntöttvas alkatrészt tartalmaz, valamint jó minőségű bélésanyaggal készül. Nálunk […]
  • 2016-02-01 Tisztatéri lábzsák Laboratóriumodba lábzsák kéne, méghozzá nagyobb mennyiséget rendelnél? Add le a rendelésed nálunk, hiszen a tisztatéri lábzsákok ismert és elismert darabok és ezek árával is maximálisan meg leszel elégedve majd. Látogass el online áruházunkba, ahol gazdag kínálat és igen kedvező árak várnak rád immár hosszú ideje már nem változtattunk árainkon. Kis és nagyméretű megrendeléseket is ki tudunk elégíteni. Neked nem kell kompromisszumokat köss, inkább válaszd lábzsákunkat válaszd a […]
  • 2015-12-18 Gyerekbarát szállás családok részére Az Oxigén Hotel egy gyerekbarát szállás családok részére. Ez az a hely, ahol kicsik és nagyok is wellness szolgáltatások által töltődhetnek fel. Nálunk nemcsak a felnőtteknek járnak a luxuskörülmények. Kifejezetten a gyermekeknek alakítottunk ki medencét, szaunát, fűtött padokat, amelyek mellett természetesen animátoraink segítségével hagyományos játékok által is kikapcsolódhatnak. A pihenés még soha nem volt ilyen szórakoztató.