Ruha ajándékba

22 dec

Karácsonykor, de igaz ez mindenféle ünnepre is, hogy az emberek olyan ajándékokat szeretnének ajándékozni, amiben a megajándékozott személy örömét leli, ráadásul hasznos, és esetleg még épp szüksége is van rá. No de nem egyszerű összehozni ezt az összhangot egyetlen alkalommal, de egy próbát megér.
Sokan állnak úgy az ajándékozós alkalmakhoz, hogy azokban a napokban az ember ne olyan dolgot kapjon, amire alapvető szüksége van, és így is úgy is meg kell venni egyszer. Ha már ajándék, akkor legyen egy szívet melengető kedveskedés, és ne egy zokni, vagy ne is egy póló.
Habár ezeket is lehet jól tálalni, és egy ragyogó körettel tálalva egy csomag zokni is tud örömet szerezni, akárcsak egy egyedi mintával feldobott egyszerű póló.
Gondoljuk végig, hogy mennyire áll hozzánk közel a megajándékozni kívánt személy, mert ezzel kicsit szűkíthetünk a látókörön. Egy távolabbi ismerősnek egy rénszarvasos pulóver nem biztos, hogy szerencsés választás lesz, mivel nem ismerjük annyira, lehet, hogy pontosan azt gondolja, na, csak ezt ne. De egy közelebb álló személyről, ha tudjuk, hogy egy pulóver még bőven elfér a szekrény polcán, és kedveli is a karácsonyi cukiságokkal dekorált ruhadarabokat, akkor nem érhet sem bennünket, sem az ajándékozottat csalódás.

Vélemény, hozzászólás?