Vegyél különleges sminkeket itthon!

12 Sze
A Best Makeup Store üzleteiben különleges, elit sminktermékek forgalmazásával foglalkozunk, belföldön. A nálunk kapható termékek a legmenőbb kifutókon is felbukkannak világszerte, ugyanis a legfelkapottabb, legelismertebb sminkmesterek saját márkás termékeiről beszélünk, melyek igazodnak a legmodernebb kortárs trendekhez, hiszen a trendek alkotói készítették őket. Az a célunk, hogy minden nálunk vásárló ügyfelünk hozzájuthasson a legjobb sminktermékekhez annak a kockázatnak a felvállalása nélkül, hogy esetleg egy olyan termékért fizet ki viszonylag magas összeget, melyet korábban csak az interneten látott, így nem tudtak 100%os pontossággal eldönteni, hogy valóban kell -e, tetszik -e neki az adott termék. Sajnos ilyen előfordul, márpedig egyikünk sem akar csalódni - hogy ezt elkerüld, gyere el belvárosi üzletünkbe, és próbáld ki a termékeinket.

Fülbevaló ékszerként az Ofelia.hu-ról

20 nov
Ti láttátok már az egyedi ékszereket az Ofelia oldalán? Én nem hittem a szememnek, amikor megláttam az árakat. Hihetetlenül alacsonynak tűnnek egy nagyon jó minőségű ékszerhez képest. Megkérdeztem az ismerőseimet, akik már rendeltek charm nyakláncot az oldalról, hogy mi a véleményük és mindenki el volt ájulva tőlük. Segítőkész ügyfélszolgálat és pontos és gyors szállítás jellemzi őket. Olyan minőségű alapanyagokkal dolgoznak az egyedi bizsuk elkészítésekor, amik még sok év múltán sem veszítenek a fényükből. Nekem leginkább a kristály fülbevaló nyerte el a tetszésemet, így egyből rendeltem magamnak egy színes cirkóniakővel kirakottat alig párezer forintért. Gondolkoztam még egy medálos nyakláncon, is de mivel ingyen szállítanak, ezért úgy gondoltam, hogy ráér ha majd máskor rendelem meg. Most érkezett meg a fülbevalóm és le vagyok nyűgözve. A minőség tényleg első osztályú, ahogy mindenkitől hallottam. Nem volt még soha Swarovski ezüst ékszerem, de úgy tudom elképzelni, hogy az Ofelia arany minősége könnyedén megközelítheti. Hamarosan megrendelem a második fülbevalómat, amihez már képeket is fogok csatolni. Remélem, már holnap megérkezik.

Amikor a minőségi szépségápolás házhoz megy

26 nov
Nagy különbség van egy bolti értékesítési rendszer és egy direkt értékesítés között. Előbbi esetében túlságosan szoros kapcsolatról a kereskedő és a vásárlói alany között nem beszélhetünk, s az esetek többségében az a szlogen, hogy pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el. Az Avon Cosmetics egy teljesen más világ. Méltán tagja a Direkt Értékesítők Szövetségének, és minőségi termékeit megbízható szépségtanácsadóikon keresztül terjeszti. Vonzó, dekoratív és fiatalos hölgynek tartod magad, és imádsz szépségápolási termékekkel foglalkozni? Ebben az esetben az Avon karrier pont Neked szól, s itt nálunk kibontakoztathatod az összes kreatív képességed. Nagy hangsúlyt fektetünk budapesti szépségtanácsadói gárdánk folyamatos fejlesztésére, és hogy ismereteik naprakészek legyenek szépségipari óriásunk legújabb, innovatív termékeivel kapcsolatban.